xplorerlife.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.rs slažete se s korišćenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korišćenja web stranica xplorerlife.rs kliknite na gumb "Razumem".
Razumem

Xplorer MTB Rookie bicikl

11. april 2019. 14.09.28 CEST

I tebe već izluđuje kiša kao nas? Nemoj da se dovedeš do ludila nego napravi dobar plan ruta koje ćeš obići biciklom čim dođe lepše vreme. Pored toga što je mnogima sjajan izduvni ventil, bicikliranje, što verovatno već znaš, izrazito dobro deluje na tvoje zdravlje. Jačaš zglobove, sagorevaš kalorije, skidaš suvišne masnoće, oblikuješ mišiće... Da li je potrebno još nešto dodati? Osećaćeš se bolje na kraju svakog dana jer ćeš imati i više energije i manje stresa. Da ti skratimo vreme traženja idealnog bicikla, danas predstavljamo Xplorer MTB Rookie bicikl.


MTB Rookie možeš da voziš gde god poželiš. Trebaš samo da skokneš do prodavnice? Možeš. Hoćeš da uživaš potpuno u vožnji prirodom? Za to je idealan. Želiš da odradiš neki bolji trening? Samo pozovi ekipu i uživaj u vrhunskoj vožnji. I bez brige, u našoj ponudi možeš pronaći različite veličine Rookie modela MTB bicikala tako da sve generacije mogu uživati u sigurnoj i stabilnoj vožnji.


MTB Rookie bicikli atraktivnog su dizajna i dolaze s „double wall“ ojačanim točkovima od 26“ i veličine rama od 14 do 20 inča. Zadnji Shimano menjač u kombinaciji sa prednjim amortizerima garantuje laku upotrebu i prevazilaženje svih prepreka u budućim avanturama! Ne moraš da paziš na svaki pokret i možeš da računaš na udobnu vožnju na različitim terenima.


I to je to, sve što treba da znaš o Rookie biciklu, bar za početak. Ako se odlučiš za online kupovinu, častimo te s dodatnih 2.000 dinara! Samo upiši kupon kod ROOKIE u korpu prilikom kupovine i ostvari popust. Zgrabi ponudu već danas i pripremi se na lepše vreme i novo iskustvo vožnje bicikla. Čekamo te.