xplorerlife.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.rs slažete se s korišćenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korišćenja web stranica xplorerlife.rs kliknite na gumb "Razumem".
Razumem

Stigao je hoverboard Xplorer Code.


Neko sa strane bi rekao još jedan u nizu hoverboarda, no mi u Xploreru se posebno radujemo Codeu. Zašto je to tako? Po karakteristikama je dosta sličan ostalim Xplorer hoverboardima: ima točkove veličine 6.5 inča, maksimalna brzina mu je 12km/h, s jednim punjenjem pređe 15-20 km, puni se 1-2 sata, ima sva motora ukupne snage 700W, a motore napaja izdržljiva Samsung baterija. Uz njega dolazi daljinski upravljač kojim se hoverboart može uključiti, isključiti, trubiti i menjati modove iz naprednog u početnički.


Početnički mod služi da bi se olakšalo učenje vožnje onima koji prvi put staju na hoverboard. U početničkom modu je maksimalna brzina ograničena na 6km/h i hoverboard je dosta tromiji, tj sporije reaguje. Takođe, ima i bluetooth zvučnik koji može da se spoji na mobilni telefon i da se se sluša omiljena muzika, svetla koja olakšavaju vožnju noću, kao i indikator napunjenosti baterije koji u 2 koraka signalizuje da će baterija biti uskoro prazna, konačno i da je baterija prazna.


No, Xplorer Code ima nekoliko prednosti nad ostalim modelima. Prva prednost je to što Code teži samo 10-ak kilograma, a to ga čini najlakšim hoverboardom u ponudi. Zbog toga je posebno pogodan za manju decu koja ostale modele često ne mogu ni da podignu. Iako, uopšteno hoverboard nije nešto što se puno nosi, može se desiti da ga je potrebno preneti preko neke prepreke kao što su na primer stepenice. I tu će deca moći sama da ga prenesu bez da traže nekoga da im pomogne.


Sledeća prednost je što mogu da ga voze i jako lagana deca. Za većinu hovera potrebno je imati 30 kilograma da bi se moglo voziti. I Xplorer Code je deklarisan na 30 kg, ali u praksi su ga i deca od 22/23kg vozila bez problema, a kako maksimalna kilaža vozača može ići do 120kg možemo reći da je Xplorer Code stvoren za gotovo sve generacije.


Još jedna, u današnje vreme najbitnija prednost je njegova cena. U moru hovera koji su često nedostupni zbog svoje visoke cene, Xplorer Code se ističe svojom pristupačnom cenom.


Xplorer Code dolazi u crvenoj, crnoj i zlatnoj boji, kao i u kamuflaži tako da smo sigurni da ćete uspeti da odaberete pravi model za sebe ili svoje mališane.


Autor: Antonija Jerbić