xplorerlife.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.rs slažete se s korišćenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korišćenja web stranica xplorerlife.rs kliknite na gumb "Razumem".
Razumem

Xplorer Harley - električni skuter

17. decembar 2018. 10.45.05 CET

Koliko smo samo imali upita kada ćemo dobiti električne skutere. Obzirom na to kako ste ih željno iščekivali, s ponosom predstavljamo prvu električnu zver iz budućeg Xplorer sveta električnih skutera sa koje nećeš moći da skineš ruke.


Xplorer Harley električni je skuter uz koji ćeš postati glavna faca na putu. Čvrsta i stabilna konstrukcija uz neverovatan motor jačine 1200 W učiniće tvoju sledeću vožnju sigurnim i nezaboravnim iskustvom. Brzina do 40 km/h biće idealno rešenje za vožnju po gradu, ali i za izlete po prirodi. Zahvaljujući širokim gumama, Harley ide bez problema po svim stazama. Jedno punjenje biće dovoljno za 35-40 km uživanja u avanturističkoj vožnji.


Sa Xplorer električnim skuterima konačno je došlo vreme da zaboraviš na stare, klasične oblike prevoza. Zašto bi više sedao za volan i stresirao se u vožnji? Nema potrebe. Dođi do nekog od naših električnih skutera i uživaj u lagodnoj vožnji uz dozu adrenalina zbog čega nećeš hteti da pustiš skuter iz ruku.


Razbij rutinu, pobegni od dosade i biraj novi oblik prevoza uz Xplorer Harley električni skuter.