xplorerlife.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.rs slažete se s korišćenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korišćenja web stranica xplorerlife.rs kliknite na gumb "Razumem".
Razumem

Zabava uz proširenu stvarnost

05. april 2019. 11.47.48 CEST

Kiša i loše vreme ti kvare raspoloženje? Nemaš kabanicu pa ne ideš biciklom, a i ne možeš da uživaš potpuno u vožnji hoverboarda, osim ako ga ne voziš u kući. Nemaš brige jer je zabava sigurna uz AR konzole - konzole proširene stvarnosti! Ne moraš više da trošiti mnogo novca na skupe konzole jer AR konzola može biti tvoja za 999din! Upravo tako. A što je još bolje - više od 20 različitih igara proširene stvarnosti dostupne su ti samo s jednom aplikacijom.


Ako biraš naš bazni model Crossfire ili nešto drugačiji Xcalibur, preuzećeš Super AR aplikaciju. Za nešto naprednije konzole poput Protona ili Blastera, tu je AR Gun aplikacija. Zašto su Proton i Blaster naprednije igraće konzole? Zahvaljujući dodatnom joysticku, moći ćeš lakše menjati municiju, bolje zoomirati i lakše se kretati u prostoru.


Iako se čini da su AR konzole proširene stvarnosti namenjene za igru dece, cijela porodica može uživati u njima. Činjenica je da klinci previše vremena provode na pametnim telefonima, ali uz igraće konzole podstičemo i njihovo kretanje i razvoj motoričkih sposobnosti. Ako se cela porodica uključi u igranje, tek onda počinje prava zabava.