xplorerlife.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.rs slažete se s korišćenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korišćenja web stranica xplorerlife.rs kliknite na gumb "Razumem".
Razumem

Prošle nedelje smo predstavili naš novi model električnog trotineta, Green City. Kao što su mnogi od vas primetili, Green City ima crvene točkove i nema ništa zeleno na sebi. Šta je to što ga čini onda zelenim? Vrlo jednostavno - kao i svi modeli električnih trotineta, Green City ekološki je potpuno prihvatljiv oblik prevoza zbog čega ga toliko i preporučujemo. Električni trotinet je osmišljen kao jednostavno električno prevozno sredstvo za gradski prevoz, čime se izbegavaju kolone i gužve. Osim toga, dolazi do smanjena stresa jer ne brineš više ni o parkingu, a i možeš duže da spavaš jer ćeš izbeći klasične zastoje na semaforima i raskrsnicama. E-trotinet je lagan i sklopiv tako da ga možeš poneti gde god da pođeš, bilo do posla ili prodavnice.


Zašto su električni trotineti bili najpopularniji oblik prevoza u 2018.? Zbog svoje održivosti, ekonomičnosti i zahvaljujući tome što ne dovode do zagađenja prirodne sredine. I ne samo da doprinosi očuvanju prirode. Uz električni trotinet i ti ćeš sigurno više uživati u vožnji. Znaš koliko su naporne gužve u tramvajima ili autobusima i kako nikad nema vazduha u njima. Iako se slažemo da je i javni prevoz bolji izbor od automobila, električni trotinet je trenutno najbolja moguća opcija za gradsku vožnju.


Kako bi električne trotinete učinili svima dostupnima, novi Green City model može biti tvoj za samo 39.999, 00 din . Ako uzmeš u obzir mesečnu cenu karte za javni prevoz ili cenu goriva za koju ćeš ići svakodnevno do posla, računica je u ovom slučaju poprilično jednostavna. Električni trotinet možeš uzeti i na rate, tako da na nekom godišnjem nivou ovu cenu nećeš ni osetiti, ali ćeš se sigurno osjećati puno bolje i puno ćeš brže stizati gde god da pođeš.


Zahvaljujući tome što teži samo 9 kg, Green City je izuzetno lagan za prenošenje. Točkovi od 6,5" sa punim gumama uz prednji amortizer omogućavaju izrazito sigurnu vožnju čak i po neravnom terenu ili makadamu. Green City je električni trotinet za sve generacije i zato potraži više informacija o njemu na našem webu ili kod nekog od naših partnera.