xplorerlife.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.rs slažete se s korišćenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korišćenja web stranica xplorerlife.rs kliknite na gumb "Razumem".
Razumem

Trake za trčanje idealna su oprema za trening u Vašem domu.



Tražite idealnu spravu za gubitak masnih naslaga i sagorevanje kalorija, ili samo želite da održite dnevni trening I osećate se bolje?

Idealno za početnike i napredne korisnike.

Predstavljamo Vam dva modela Xplorer Magnetnih traka, razlike u dizajnu su minimalne i obe traka imaju jednaku jačinu opterećenja.



Magnetna traka Xplorer Sonic poseduje flašicu za vodu i držač za flašicu koju dobijate uz spravu. Razlike su u dizajnu LCD monitora, dok su funkcije identične.



Magnetnu traku korisnik pokreće sam, kako hoda tako se traka po kojoj hoda pokreće. Ovakav tip fitness opreme ne zahteva potrošnju električne energije. Trening može biti lagan ili intenzivan u zavisnosti koje opterećenje podesite.



Magnetna traka Xplorer Sonic dolazi sa zamajcem od 3,5 kg uz 8 podesivih stepeni otpora s obzirom na individualnu potrebu. Računar sa LCD ekranom prati: brzinu, potrošene kalorije, puls, skeniranje, udaljenost, vreme.



Prednost obe trake za trčanje je u tome što ne zauzimaju puno prostora čak i kada su rasklopljene. Dimenzije sprave Xplorer Sonic: 66 x 65 x 122 Cm



Magnetnu traku možete bez problema, jednim potezom sklopiti nakon treninga i odložiti. Možete podesiti nagib trake koji Vama odgovara, Magnetna traka Xplorer Sonic poseduje mogućnost podešavanja nagiba na dva stepena.



Magnetna traka Xplorer Blaze

Xplorer magnetna traka za trčanje je konstruirana za korisnike težine do 110 kg. Ova pristupačna i lagana, jednostavna i sigurna magnetna traka uz minimalne troškove pružiće ti zadovoljstvo trčanja i kvalitetnog treninga u vašem domu.

Magnetna traka Xplorer Blaze dolazi sa zamajcem od 3,5 kg uz 8 podesivih stepeni otpora s obzirom na individualnu potrebu. Računar sa LCD ekranom prati: brzinu, potrošene kalorije, puls, skeniranje, udaljenost, vreme.



Za više informacija kliknite OVDE.