xplorerlife.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.rs slažete se s korišćenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korišćenja web stranica xplorerlife.rs kliknite na gumb "Razumem".
Razumem

Eliptični trenažer, poznat i kao „cross trainer“ je kardio mašina dizajnirana da imitira pokrete gornjeg i donjeg dela tela tokom hodanja, dzogiranja i trčanja, a da pritom na vrši pritisak na zglobove. U poslednje vreme sve popularniji deo kućnog fitnesa. Šta eliptični trenažer može učiniti za vas i šta treba uzeti u obzir prilikom kupovine?


Ako želite da budete fit I u kondiciji, eliptični trenažer je odličan izbor. S obzirom da istovremeno vežbate I ruke I noge, eliptični trenažer je uspešan sagorevač velikog broja kalorija. Može poboljšati fleksibilnost, tonirati celo telo, povećati snagu i izdržljivost u većem broju mišića, tako da zaista možete da odradite kvalitetan kardio kućni trening na eliptičnom trenažeru.


Pokreti na trenažeru vođeni su ručkama i pedalama, maksimalno smanjujući povrede od udara ili loše tehnike. Veoma su sigurni za upotrebu, jer stres i uticaje na vaše zglobove svode na najmanju moguću meru. Stoga je eliptični trenažer odličan izbor za vežbače koji se oporavljaju od povreda, koji imaju prekomernu težinu ili tek započinju program vežbanja. Takođe, prilično su tihi za upotrebu, što se uvek ceni u kući!


Xplorer Fitness

Kada koristite eliptični trenažer, snagu možete usmeriti na noge kako biste tonirali butine, snažno povlačiti ručke da biste ojačali leđa i ramena ili uvijati telo kako biste smanjili područje struka.


Eliptični trenažer je multifunkcionalna, bezbedna, efikasna sprava za fitnes koja efikasno sagoreva kalorije.


Dakle, prednosti korišćenja eliptičnog trenažera su:

1. UBRZAVA SMANJENJE TELESNE TEŽINE

2. ŠTITI ZGLOBOVE

3. AKTIVIRA CELO TELO

4. PRUŽA RAZLIČITE NIVOE TRENINGA

5. PRUŽA SIGURAN TRENING BEZ POVREDA

6. POVEĆAVA SNAGU I IZDRŽLJIVOST

7. OMOGUĆAVA TRENING KOD KUĆE


Xplorer ima u ponudi za vas eliptični trenažer Xplorer Motion, koji omogućava kompletan trening, odnosno istovremeno treniranje gornjeg i donjeg dela tela. Takav trening idealan je u današnjem vremenu kada dnevne obveze ostavljaju sve manje slobodnog vremena. Pojačana snaga zamajca sa većim otporom omogućava još prijatnije vežbanje.

Xplorer trenažer omogućava potpunu kardiovaskularnu vežbu, a posebno je efikasna kod sagorevanja kalorija i masnih naslaga. Pokretanje je dinamično i simulira tipičan tok kretanja kod hodanja, trčanja, vožnje bicikla ili skijaškog hodanja, ali bez direktnog dodira sa tlom, čime se manje opterećuju zglobovi i kolena.

Eliptični trenažer Xplorer Motion dolazi sa zamajcem od 3 kg uz 8 podesivih stepeni otpora s obzirom na individualnu potrebu. Računar sa LCD ekranom prati: brzinu, potrošene kalorije, puls, skeniranje, udaljenost, vreme.


Možete ga pogledati na našem sajtu klikom na -> Xplorer Motion <-  ili ga poručiti kod naših partnera klikom na njihovo ime: