xplorerlife.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.rs slažete se s korišćenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korišćenja web stranica xplorerlife.rs kliknite na gumb "Razumem".
Razumem

Vežbajte udobno! Stacionarni ležeći bicikli sa naslonom su najnežniji od svih bicikala za vežbanje. Ležeći bicikli imaju sedišta poput stolica sa udobnim jastucima i sjajnom lumbalnom potporom. Oni mogu ublažiti pritisak na leđa dok se naginjete unazad za vožnju bicikla, plus ova vrsta vežbanja u sedećem položaju manje utiče na zglobove, kolena i kukove.


Ležeći bicikli su idealni za ljude ograničene pokretljivosti ili sa bolovima u leđima - ali ovi udobni kardio trenažeri su takođe popularni među vežbačima u vrhunskoj formi. Na kraju, njihov dizajn sprečava bol u zadnjem delu koji neki ljudi doživljavaju kod uspravnih bicikala za vežbanje. Pored toga, manja je verovatnoća da će ležeći bicikl za vežbanje doneti bol u mišićima sledećeg dana. Takođe su korisni za rehabilitaciju, toniranje mišića i kardiovaskularne treninge.


Sobni bicikl Xplorer Wave

Biciklizam je jedna od najboljih vrsta vežbanja. Uživaćete u širokom spektru prednosti, uključujući sagorevanje masti, poboljšanu kondiciju, jače i zategnutije noge i bolje zdravlje.


Ležeći bicikli za vežbanje osim što su vam udobniji i lakši za donji deo leđa, zadnjicu i noge, takođe vas dovode u idealan položaj za gledanje televizije dok vežbate. Ovo može pružiti idealnu distrakciju koja je mnogim vežbačima potrebna da bi njihovi treninzi bili zabavniji. Ako ne uživate u svom treningu, mnogo je manja verovatnoća da ćete ga uraditi, pa je ovo glavna stvar.


Ako želite da vozite bicikl radi kondicije, ali brine vas udobnost ili ako mislite da je regularni sobni bicikl za vas možda previše napredan, razmislite o kupovini ležećeg bicikla. Pružaju odlično rešenje za probleme koje neki vežbači imaju sa regularnim stacionarnim sobnim biciklima.


Xplorer za Vas ima u ponudi sjajni sobni bicikl s naslonom Xplorer Wave. Xplorer Wave poboljšana je verzija sobnog bicikla. Dolazi sa čvrstim naslonom za leđa koji omogućava kvalitetan trening i osobama smanjene pokretljivosti. Idealna je sprava za početnike i napredne korisnike jer se na njemu mogu odraditi lagani, ali i intenzivni treninzi, smanjivati masne naslage, jačati muskulatura te se takodje poboljšava kardiovaskularni sistem.


Sobni bicikl Xplorer Wave dolazi sa zamajcem od 3 kg uz 8 podesivih stepeni otpora s obzirom na individualnu potrebu. Sadrži računar sa LCD ekranom prati: brzinu, potrošene kalorije, puls, skeniranje, udaljenost, vreme.


Sobni bicikl Xplorer Wave možete pogledati i poručiti po sjajnoj ceni kod naših partnera. Da bi ste videli ponudu kliknite na -> svezakucu.rs ili na -> Jakovsistem