xplorerlife.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.rs slažete se s korišćenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korišćenja web stranica xplorerlife.rs kliknite na gumb "Razumem".
Razumem

Promo kupon – kako ostvariti pravo i koristiti kupon?


Želite da koristite promo kupon na Xploreru? Evo kratkog uputstva!


Promo kodovi se generišu u saradnji sa našim partnerima, a mogu se iskoristiti za određeni asortiman robe i brendove, koji su u ponudi u datom trenutku.


Kupone sa najpovoljnijim popustima dobijaju pretplatnici našeg Newslettera. Takođe, kuponi se mogu preuzeti na Facebook stranici ili kroz druge promotivne kampanje. Da bi ste ostvarili pravo na kupone sa najpovoljnijim popustima, pratite našu Facebook stranicu ili se prijavite na Newsletter.


Prilikom kupovine robe na Xploreru, moguće je iskoristiti samo jedan promo kod, bez obzira na to da li ste osvojili više njih. Promo kod se upisuje u za to određeno polje u toku izrade narudžbine u vašoj korpi 


Kada zaključite kupovinu idite na pregled korpe. Odeljak „Kupon za popust“ se nalazi na desnoj strani ekrana, pored svih vaših narudžbina. Upišite novi promo kod i potvrdite.


I to bi bilo sve!


Želimo vam prijatnu kupovinu na Xploreru.