xplorerlife.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.rs slažete se s korišćenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korišćenja web stranica xplorerlife.rs kliknite na gumb "Razumem".
Razumem

Osim što imate na umu ovih 5 trikova, apsolutno je neophodno da budete dosledni, vodite zdrav način života i pazite na ishranu. Zapamtite da je vaše zdravlje ono što je važno!


Volite da ste u formi, imate zdrav način života i želite da vežbate i tonirate mišiće. Međutim, nemate uvek vremena da to uradite. Užurbanost svakodnevnog života, dugi, iscrpljujući sati na poslu, a zatim sve što morate da radite po kući kada dođete kući... Uglavnom vas to ostavlja bez vremena (ili energije) za vežbanje.


Znamo koliko je teško odvojiti vreme za brigu o svom telu i vežbanje. U ovom članku ćemo vam dati 5 jednostavnih trikova koji će vam pomoći.


Prednosti za vaše zdravlje i telo ako ostanete u formi


Prva stvar koju treba da uradite je da se podsetite zašto morate da vežbate, čak i ako imate vrlo malo vremena. Da li ste se ugojili nekoliko kilograma, a pantalone su vam uže? Da li imate problema sa zglobovima ili mišićima? Ili samo treba da vežbate da biste se osećali bolje? Sve što vam treba je samovolja i malo truda. Vežbanje će pomoći kod ovih problema, a takođe će biti dobro za vaše zdravlje i samopouzdanje.


Šta čekate? Obujte patike i počnite!


Postanite biciklista


Vožnja bicikla je jedna od najboljih vežbi koje možete da uradite da biste tonirali svoje telo. Vaši četvorci, gluteusi i listovi će izgledati sjajno. Osim toga, smršaćete ako nosite nekoliko kilograma viška. I, što je najbolje od svega, to će se dogoditi a da vi toga niste ni svesni. Možete voziti bicikl na posao svaki dan, ili pokupiti decu u školu, ili obavljati poslove na svom biciklu. To je zdrav, aktivan i zabavan način za kretanje i održaćete se u formi bez osećaja da trošite vreme koje biste mogli da iskoristite za druge stvari.


Preuzmite aplikaciju


To što nemate vremena da idete u teretanu (ili mislite da nemate vremena) nije izgovor da ne vežbate. Postoji mnogo aplikacija koje će vam pomoći da se krećete i tonirate mišiće iz udobnosti sopstvenog doma. Postoje aplikacije za fitnes, jogu i pilates koje će vam pomoći da vežbate čak i ako imate samo 7 minuta. Svi dolaze sa detaljnim uputstvima o tome kako da radite vežbe i nije vam potrebna nikakva oprema da biste započeli.


To će biti kao da imate svog ličnog trenera!


Počnite da trčite


Trčanje je postalo veoma popularno. Ovo nije slučajno, jer ima bezbroj zdravstvenih prednosti. To će ojačati vaš kardiovaskularni sistem i osloboditi endorfine - zbog čega ćete se osećati sjajno. Takođe je zabavna vežba koja se izvodi napolju na svežem vazduhu.


Najbolja stvar je što to ne zahteva mnogo vremena. Nekoliko minuta trčanja dva ili tri puta nedeljno je dovoljno da ostanete u formi.


Uzimajte dodatke ishrani


Postoji čitav niz proizvoda dizajniranih za sportiste i ljude sa problemima sa mišićima i zglobovima. Ovo vam daje hranljive materije koje su vam potrebne da održite odličan tonus mišića i povećate snagu. Ti proizvodi su bez dodatog šećera, bez masti, bez glutena, malo kalorija i osvežavajućeg ukusa. Imaju visok sadržaj aminokiselina, što vam pomaže da izgradite snagu i snagu mišića i da se oporavite nakon treninga.


Osim što imate na umu ovih 5 trikova, apsolutno je neophodno da budete dosledni, vodite zdrav način života i pazite na ishranu. Zapamtite da je vaše zdravlje ono što je važno!




SJAJNA CENA SOBNOG BICIKLA!


Xplorer vam nudi sobni bicikl za vežbanje Xplorer Resolve. Xplorer Resolve idealna je sprava za početnike i napredne korisnike jer se na njemu mogu odraditi lagani, ali i intenzivni treninzi. Vežbanjem na sobnom biciklu smanjuju se masne naslage, jača muskulatura te se poboljšava kardiovaskularni sistem. Sagorevanje kalorija nikad nije bilo lakše, a sada je moguće i iz udobnosti svog doma. Računar sa LCD ekranom prati: brzinu, potrošene kalorije, puls, skeniranje, udaljenost, vreme.


Kliknite za više detalja OVDE!